Meine Nummer 1 brezplačna dostava od 120 EUR * Slovenija
Izbira jezika in trgovine

E-mobilnost

Najboljši
blagovne znamke v
Mesto

Odlična
storitev za stranke
Brezplačna dostava v
Avstriji nad 120 €*
Prodajalne v
Deutschlandsbergu
Več kot 150.000 izdelkov
od več kot 500 znamk
Svetovna
dostava

VAŠA SPLETNA TRGOVINA
ZA E-MOBILNOST

Hitro, praktično in varno

Želite biti na cesti okolju prijazni, ne da bi pri tem morali sklepati kompromise glede hitrosti, udobja in varnosti? Potem je naša ponudba e-mobilnosti prava za vas! Naša široka ponudba naprav za e-mobilnost vam ponuja hiter, praktičen in cenovno ugoden način premikanja naokoli. Zahvaljujoč električnemu motorju so vsi izdelki tudi okolju prijazni in trajnostni.

Izdelki za e-mobilnost TOP blagovnih znamk

Z našo vsestransko ponudbo hoverboardov, e-skuterjev, e-koles in e-skateboardov imamo za vsakogar nekaj! Naše vodilne blagovne znamke, kot so MODSTER, LeXgo in Patona, ponujajo edinstvene prednosti in funkcije, ki ustrezajo individualnim potrebam naših strank.

Vsestranski izbor naprav za e-mobilnost

Doživite svobodo in hladnost z našimi hoverboardi - enostavno jih je upravljati, ponujajo pa nepozabno izkušnjo vožnje. Naši e-skuterji so zaradi svoje kompaktne zasnove in velikega dosega idealni za hitro in enostavno premikanje. e-kolesa so okolju prijazna in popolna za dolge razdalje, medtem ko e-skateboardi ljubiteljem adrenalina ponujajo hiter in razburljiv način premikanja.

Optimalna oprema in dodatki za vašo izkušnjo e-mobilnosti

Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo vožnje, za vse naše izdelke e-mobilnosti ponujamo tudi ustrezno opremo in dodatke. Na zalogi imamo široko paleto reflektorjev, ščitnikov, torb in polnilnikov, da boste vedno najbolje opremljeni.