Meine Nummer 1 brezplačna dostava od 120 EUR * Slovenija
Izbira jezika in trgovine

Plačilo


Na voljo so vam vrste plačil, prikazane na koncu postopka nakupa. Pridržujemo si pravico, da v posameznih primerih omejimo izbiro načinov plačila.
Tukaj boste našli vse možnosti za plačilo v naši spletni trgovini. Načini plačila, ki so vam na voljo, bodo vedno prikazani pri "plačilu" v polju naročila pod korakom "nakup zdaj".

Kreditna kartica

Sprejemamo kartice Visa in MasterCard.

Postopek plačila
Med postopkom naročanja kot način plačila izberite kreditno kartico. Po potrditvi naročila boste preusmerjeni na vnos podatkov o kreditni kartici. Najbolje je, da imate na voljo podatke o kreditni kartici (podjetje, ki izda kartico, ime imetnika kartice, številko kartice, datum veljavnosti in varnostno kodo). Takoj ko je vnos podatkov končan, se naročilo nadaljuje z obdelavo.

100 % varno plačilo
Vaša varnost je vedno na prvem mestu, zato smo pri ravnanju z vašimi osebnimi podatki zelo pozorni in upoštevamo najvišje varnostne standarde. Za varen prenos podatkov strank v postopku naročanja in zlasti podatkov o kreditnih karticah uporabljamo varen način prenosa - tako imenovani prenos "Secure Socket Layer" (SSL).

Varnostni pregled
V redkih primerih se lahko zgodi, da moramo zaradi varnosti preveriti kreditno kartico.
Ta postopek je treba izvesti v redkih primerih in služi predvsem vaši varnosti, saj zagotavlja, da z vašo kreditno kartico ne nakupuje nihče drug!

Varna koda Mastercard / Preverjeno s strani VISA
To je aktivacijska varnostna koda za vašega ponudnika kreditnih kartic, ki ste jo prejeli ob aktivaciji kreditne kartice.
Če kode nimate, se obrnite na svojega ponudnika kreditnih kartic.

Denarna sredstva vnaprej

Če se odločite za plačilo z gotovino vnaprej (predplačilo), lahko znesek naročila nakažete na naš bančni račun. Takoj, ko prejmemo znesek, bo vaše naročilo nadalje obdelano.

Postopek plačila
Med postopkom naročila izberite gotovino vnaprej. Ko potrdite in pošljete naročilo, boste po e-pošti prejeli dodatne informacije o plačilu.
Nato preprosto prenesite odprt znesek naročila na naš bančni račun. Bančne podatke bomo poslali v potrditvi naročila. Poskrbite, da bo prenos zneska za prejemnika brezplačen.

Med postopkom naročanja vnaprej izberite gotovino. Ko potrdite in pošljete naročilo, boste po e-pošti prejeli dodatne informacije o plačilu.

Nato preprosto prenesite odprt znesek naročila na naš bančni račun. Bančne podatke vam bomo poslali v potrditvi naročila. Poskrbite, da bo znesek za prejemnika brezplačen. Za zagotovitev hitre obdelave vnesite številko naročila in ime, pod katerim ste naročili dokument za prenos ali nalog za elektronsko bančništvo.

Takoj ko znesek prispe na naš račun, lahko vaše naročilo nadalje obdelujemo. Upoštevajte, da lahko zaradi prenosa med bankami traja 4-5 delovnih dni, preden prejmemo vaše plačilo.

Takojšnje nakazil

Takojšnje nakazilo (SOFORT-Überweisung) je ena najpreprostejših in najvarnejših spletnih plačilnih storitev s preverjeno zaščito podatkov TÜV. Prenos se izvede v realnem času in je zato hitrejši od plačila vnaprej. Ni se vam treba registrirati, polniti vmesnega računa ali vnašati podatkov o kreditni kartici. Edino, kar morate imeti, je spletni bančni račun.

Takojšnji prenos je brezplačna storitev in stroški transakcije ne nastanejo.

Postopek plačila
Med postopkom naročanja kot način plačila izberite takojšnje nakazilo. Po potrditvi naročila se lahko prijavite s svojo bančno kodo ali BIC ter potrdite plačilo s kodo PIN in TAN.
Vnesite številko naročila in ime, pod katerim ste naročili dokument za prenos ali nalog za elektronsko bančništvo, da zagotovite hitro obdelavo. Takoj ko znesek prispe na naš račun, lahko vaše naročilo nadalje obdelujemo.

PayPal

PayPal je spletna plačilna storitev, ki omogoča hitro in varno plačevanje prek spleta. Potrebujete le račun PayPal, ki deluje kot spletni bančni račun. Registracija je brezplačna. Vanjo vnesete svoje podatke in lahko varno nakupujete v vseh spletnih trgovinah, ki ponujajo PayPal, ne da bi vam bilo treba ponovno vnašati ali posredovati podatke.

Postopek plačila
Med postopkom naročila kot način plačila izberite PayPal. Po potrditvi naročila boste hitro vodeni skozi postopek plačila, ne da bi vam bilo treba vnesti dodatne podatke. Takoj po zaključku tega postopka bomo naročilo obdelali naprej.

Če med spletnim naročilom niste dokončali postopka plačila, ga lahko kadar koli izvedete pozneje. To storite tako, da v svojem računu PayPal odprete "Naročila" in kliknete "Še ni plačano - plačajte zdaj". Ko je plačilo opravljeno, lahko naročilo nadalje obdelujemo.

Amazon Pay

Amazon Pay je spletna plačilna storitev, ki vam omogoča hitro in varno plačevanje prek spleta. Potrebujete le račun Amazon Pay, ki deluje prek računa Amazon. Ta račun deluje kot spletni bančni račun prek registracije, ki je brezplačna. Vanj shranite svoje podatke in lahko varno nakupujete v vseh spletnih trgovinah, ki ponujajo storitev Amazon Pay, ne da bi vam bilo treba ponovno vnašati ali posredovati podatke.

Postopek plačila
Med postopkom naročila kot način plačila izberite Amazon Pay. Ko izberete ta način plačila, bo na voljo pojavno okno, ki vas bo prosilo za prijavo. Če želite nadaljevati, morate imeti v svojem računu Amazon Pay na voljo plačilne metode, kot so kreditne kartice ali bančne obremenitve. Takoj ko ste v tretjem koraku prijavljeni s prijavo Amazon, lahko izberete enega od želenih naslovov za dostavo. Poleg tega lahko izberete tudi kupone. Poleg potrditve naročila Modellsport Schweighofer boste prejeli tudi e-poštno sporočilo podjetja Amazon za potrditev plačila. Takoj po oddaji naročila bo plačilo takoj potrjeno. Ta korak lahko traja 1-2 delovna dneva.

Bančni podatki

Bančni: Raiffeisenbank Deutschlandsberg
IBAN: AT22 3804 3000 0000 3228
BIC: RZSTAT2G043

PayPal Račun: paypal@der-schweighofer.at

Poskrbite, da bo prejemnik znesek nakazal brezplačno, sicer bomo morali nastale stroške zaračunati vam.

Nakup na računu

Nakup na račun je na voljo za izdelke, ki so na zalogi. Gre za eno najpreprostejših in najvarnejših storitev spletnega plačevanja, pri kateri je zelo pomembno tudi varstvo podatkov. Podatki o naročilu, ki jih vnesete pri ponudniku plačila, bodo takoj preverjeni in ko bo ponudnik plačila uspešno potrdil naročilo, bo to takoj obdelano. Ni se vam treba registrirati ali navesti svojih bančnih podatkov.

Nakup na podlagi računa je brezplačna storitev brez stroškov transakcije.

Postopek plačila
Med postopkom naročanja kot način plačila izberite možnost Nakup na račun. Po potrditvi naročila boste prejeli opomnik z vsemi podatki, ki jih potrebujete za uspešno plačilo računa.
V dopisu so navedeni podatki, kot so številka posameznega računa, znesek in vaša identifikacijska koda.
Zaradi hitre obdelave na potrdilu o nakazilu ali pri nalogu za elektronsko bančništvo navedite individualne identifikacijske podatke in svoje ime, pod katerim je bilo naročilo oddano. Takoj ko znesek prispe na naš račun, lahko vaše naročilo uspešno zaključimo.