Meine Nummer 1 brezplačna dostava od 120 EUR * Slovenija
Izbira jezika in trgovine

O nas

MSG Online GmbH je avstrijsko trgovsko podjetje s sedežem v Deutschlandsbergu na avstrijskem Štajerskem, ki ima v lasti številne spletne trgovine in trgovine v Avstriji in Nemčiji. Med njimi so tudi vodilni avstrijski trgovci na področju športne prehrane, športnih modelov in emobilnosti.

Smo vodilno podjetje, specializirano za prodajo visokokakovostnih izdelkov na različnih področjih. S svojimi blagovnimi znamkami pokrivamo širok spekter interesov in potreb ter strankam ponujamo kakovostne rešitve za njihove strasti.

Pri MSG Online je naša prednostna naloga zadovoljstvo strank in visoka kakovost izdelkov. Svoje stranke želimo navdušiti z vrhunskimi storitvami, hitro dostavo in obsežno izbiro izdelkov. Naša predana ekipa se trudi, da bo vaša nakupovalna izkušnja pri nas odlična.

Naš
Blagovne znamke

Modellsport Schweighofer

Modellsport Schweighofer je končna destinacija za vse ljubitelje modelarskih športov. Ponujamo bogato izbiro daljinsko vodenih avtomobilov, letal, dronov, čolnov in e-skuterjev. S svojo strastjo do modelarskih športov in strokovnim znanjem smo ponosni, da lahko svojim strankam ponudimo najboljše izdelke in storitve.

Modster

Modster je naša ekskluzivna blagovna znamka za daljinsko vodene avtomobile, letala, drone, čolne in e-skuterje. Z Modsterjem postavljamo nove standarde kakovosti, oblikovanja in zmogljivosti. Naši izdelki združujejo inovativno tehnologijo s privlačnim dizajnom in tako strankam ponujajo neprimerljivo izkušnjo vožnje.

e-Mobility.at

Pri e-mobilnosti se osredotočamo na okolju prijazna in praktična prevozna sredstva. S ponosom svojim strankam ponujamo široko paleto e-skuterjev, e-koles, hoverboardov in e-skateboardov. Naši izdelki združujejo visoko kakovost, zanesljivost in sodoben dizajn ter zagotavljajo okolju prijazno rešitev mobilnosti za vsako potrebo.

Atombody

Atombody je vaš zanesljiv partner za športna oblačila in dodatke. Zavedamo se pomena kakovostne opreme in dodatkov za aktivne ljudi. Naši izdelki so skrbno izbrani, da zagotavljajo optimalno zmogljivost in udobje. Ne glede na to, ali ste profesionalni športnik ali navdušenec nad fitnesom, vam Atombody ponuja najboljše rešitve za vaše potrebe.

Sportnahrung.at

Sportnahrung je vaš specialist za visokokakovostna prehranska dopolnila in športno prehrano. Ponujamo obsežen izbor beljakovinskih praškov, energijskih ploščic, vitaminov in mineralov, ki podpirajo vašo športno zmogljivost in doseganje ciljev. Pri nas boste našli izdelke priznanih proizvajalcev, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.

Naš
Vizija

V MSG Online ustvarjamo edinstvene digitalne izkušnje in storitve. Osredotočamo se na uporabo lastnih vpogledov v podatke za ustvarjanje novih dodatnih ponudb, ki nam omogočajo nadaljnji ciljno usmerjen razvoj digitalnih izkušenj. Ponosni smo na svojo edinstveno in hitro rastočo skupnost.

Walter Bittdorfer / Sandra Bittdorfer
Izvršni direktor / vodja kadrovske službe

Naš
podružnice

Z več kot 40 lokacijami in podružnicami v Avstriji in Nemčiji smo ponosni na to, da svojim strankam nudimo celovito prisotnost in priročen dostop do naših izdelkov in storitev.

Naša široka geografska pokritost nam omogoča, da zadovoljimo potrebe številnih strank in jim pomagamo, kjer koli so.

Podružnice v vaši bližini

naš
ekipa

Naši zaposleni so srce družbe MSG Online. S predano ekipo približno 120 strokovnjakov smo ponosni na visoko usposobljene in strastne zaposlene, ki s skupnimi močmi spodbujajo vizijo našega podjetja.

Naši zaposleni so strokovnjaki na svojih področjih in imajo poglobljeno znanje. So visoko usposobljeni za zagotavljanje kakovostnih nasvetov in podpore našim strankam. Njihova predanost in strast do dela se odražata v visoki kakovosti storitev, ki jih ponujamo našim strankam.

Brskajte po delovnih mestih