Meine Nummer 1 brezplačna dostava od 120 EUR * Slovenija
Izbira jezika in trgovine

Zasebnost


Politika zasebnosti družbe MSG Online GmbH
(od 2018-05-24)

Cenimo vaše zanimanje za našo spletno stran. Varovanje vaše zasebnosti je za nas zelo pomembno. Zagotovili vam bomo podrobne informacije o ravnanju z vašimi podatki.

Zbiranje, obdelava in uporaba osebnih podatkov
Naše spletno mesto lahko obiščete, ne da bi posredovali kakršne koli podatke o sebi. Shranjujemo samo podatke za dostop brez personalizacije. Ti podatki bodo uporabljeni le za izboljšanje naše ponudbe in ne omogočajo sklepanja o vaši osebi. osebne podatke bomo zbirali le, če nam jih boste prostovoljno sporočili v okviru naročila, odprtja uporabniškega računa ali prijave na naše novice. Podatke, ki jih posredujete, uporabljamo za izpolnitev in obdelavo vašega naročila. Vaši podatki kot stranke bodo uporabljeni za namen izpolnitve pogodbe in za lastne oglaševalske namene. Če se registrirate ločeno, bo vaš e-poštni naslov uporabljen za lastne oglaševalske namene, dokler se ne odjavite od prejemanja novic. Od prejemanja se lahko kadar koli odjavite s klikom na povezavo "Odjava" na koncu glasila, ne da bi pri tem imeli dodatne stroške, razen stroškov prenosa v skladu z osnovnimi cenami vašega ponudnika dostopa.

Prenos osebnih podatkov
Podatke, ki ste nam jih posredovali, uporabljamo za izpolnitev in obdelavo vašega naročila. Za izpolnitev pogodbe bomo vaše podatke posredovali prevoznemu podjetju, ki je pooblaščeno za dostavo, ker je to potrebno za dostavo naročenega blaga. Glede na to, katerega ponudnika plačilnih storitev izberete v postopku naročila, bomo zbrane plačilne podatke posredovali kreditni instituciji, pooblaščeni za plačilo, in vsem ponudnikom plačilnih storitev, ki smo jih pooblastili za obdelavo plačil, ali izbrani plačilni storitvi. Deloma te podatke zbirajo tudi izbrani ponudniki plačilnih storitev sami, če pri njih ustvarite račun. V tem primeru se morate med postopkom oddaje naročila prijaviti v ponudnika plačilnih storitev s svojimi podatki za dostop. Pri tem velja pravilnik o zasebnosti zadevnega ponudnika plačilnih storitev.

Družba ANEXIA Internetdienstleistungs GmbH, Feldkirchner Straße 140, 9020 Celovec AVSTRIJA, bo v okviru obdelave naročila ali za obdelavo vašega naročila in tekoče posodobitve sistema uporabila vaše podatke o naročilu.

Če sklenemo predplačilo, na primer v primeru nakupa na račun, lahko na podlagi matematično-statističnih postopkov zberemo podatke o kreditni sposobnosti za BGB heidelpay GmbH , da zaščitimo svoje zakonite interese. V ta namen posredujemo osebne podatke, potrebne za preverjanje kreditne sposobnosti, in pridobljene informacije o statistični verjetnosti neplačila uporabimo za uravnoteženo odločitev o utemeljitvi, izvedbi ali prekinitvi pogodbenega razmerja. Ocena kreditne sposobnosti lahko vključuje verjetnosti (vrednosti točk), ki temeljijo na znanstveno priznanih matematično-statističnih podatkih in katerih izračun med drugim vključuje podatke o naslovu. Vaši pomisleki bodo obravnavani v skladu z zakonsko določbo.

Poleg tega vas želimo obvestiti, da so v okviru § VII točke 7 politike zasebnosti BGB heidelpay GmbH (od strani 9 dalje) navedeni vsi predpisi o politiki zasebnosti, glejte: https://www.heidelpay.com/file....
Če plačilo opravite prek sistema PayPal, zanj veljajo pogoji in pravila zasebnosti sistema PayPal.

Popravek, blokiranje in izbris vaših podatkov ali pravica do informacij
Prvič imate pravico do brezplačnih informacij o svojih osebnih in shranjenih podatkih (po elektronski pošti). Prav tako imate pravico do popravka, blokiranja ali izbrisa ter preklica podane privolitve. Na podlagi ponovne zahteve si pridržujemo pravico do zaračunavanja razumnih stroškov. Obrnite se na odgovorno osebo za varstvo podatkov. Poleg tega imate pravico do pritožbe pri organu za varstvo podatkov.

Pooblaščena oseba za varstvo podatkov:
Če imate vprašanja v zvezi z zbiranjem, obdelavo ali uporabo vaših osebnih podatkov, obveščanjem, popravljanjem, blokiranjem ali izbrisom podatkov ter preklicem podeljene privolitve, se pisno obrnite na pooblaščenca za varstvo podatkov:

Sandro Bittdorfer.
MSG Online GmbH
Wirtschaftspark 9
8530 Deutschlandsberg
E-naslov: info@der-schweighofer.com

Varnost podatkov
Vaši osebni podatki bodo v postopku naročila (razen prenosa naslova pri naročilu na e-novice) šifrirani s tehnologijo "Secure Socket Layer" (SSL). Pri tem uporabljamo zelo varno 128-bitno šifriranje (SSL 3.0, RC4). Svojo spletno stran in druge sisteme s tehničnimi in organizacijskimi ukrepi varujemo pred izgubo, uničenjem, dostopom, spreminjanjem ali razširjanjem vaših podatkov s strani nepooblaščenih oseb. Dostop do vašega uporabniškega računa je mogoč le po vnosu vašega osebnega gesla. Dostopne podatke morate vedno hraniti kot zaupne in po končani komunikaciji z nami zapreti okno brskalnika, zlasti če računalnik delite z drugimi.

Opozorilo o oglaševanju po elektronski pošti
Če se naročite na naše e-novice, bomo zahtevane ali ločeno posredovane podatke uporabili za redno pošiljanje e-novic v skladu z vašim soglasjem. Odjava od prejemanja e-novic je mogoča kadar koli, in sicer s sporočilom na zgoraj opisano kontaktno možnost ali prek namenske povezave v e-novicah.
Uporaba podatkov za oglaševanje po elektronski pošti brez prijave na e-novice in vaša pravica do ugovora:
Če smo vaš e-poštni naslov prejeli v zvezi s prodajo blaga ali storitve in temu niste nasprotovali, si pridržujemo pravico, da vam po pošti redno ponujamo izdelke, ki so podobni že kupljenim izdelkom iz naše ponudbe. Tej uporabi vašega e-poštnega naslova lahko kadar koli ugovarjate tako, da pošljete sporočilo na zgoraj opisano kontaktno možnost ali prek namenske povezave v e-poštnem sporočilu, ne da bi pri tem imeli kakršne koli stroške razen stroškov prenosa v skladu z osnovnimi tarifami.
Odjava od prejemanja novic:
Če se prek zgoraj opisane kontaktne možnosti ali namenske povezave v glasilu odjavite, bo vaš e-poštni naslov izključen iz razdelilnika glasila in ne boste več prejemali nadaljnjih komercialnih sporočil, vendar e-poštni naslov ne bo izbrisan. Svojo pravico do izbrisa osebnih podatkov lahko kadar koli uveljavljate prek zgoraj opisane kontaktne možnosti.

Uporaba piškotkov
Da bi bil obisk našega spletnega mesta privlačen in da bi omogočili uporabo določenih funkcij, na različnih straneh uporabljamo tako imenovane piškotke. To so majhne besedilne datoteke, ki so shranjene v vaši napravi. Nekateri piškotki, ki jih uporabljamo, se izbrišejo po koncu seje brskalnika, tj. po zaprtju brskalnika (tako imenovani sejni piškotki). Drugi piškotki ostanejo v vaši napravi in nam ali našim povezanim podjetjem omogočajo, da ob naslednjem obisku prepoznamo vaš brskalnik (trajni piškotki). Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da vas obvesti o nastavitvi piškotkov in se o njihovem sprejemanju odločite posamično ali pa sprejemanje piškotkov izključite za določene primere ali na splošno. Če piškotkov ne sprejmete, je lahko delovanje našega spletnega mesta omejeno.

Priporočila izdelkov s strani Googla
Na tem spletnem mestu tehnologija družbe Google Inc. v anonimni obliki zbira in shranjuje informacije o vedenju obiskovalcev spletnega mesta pri brskanju za namene trženja. Ti podatki so shranjeni na vašem računalniku s pomočjo tako imenovanih besedilnih datotek "piškotek". Google s pomočjo algoritma analizira vedenje pri brskanju in lahko nato na drugih spletnih mestih (tako imenovanih založnikih) prikaže ciljno usmerjena priporočila izdelkov kot prilagojene oglasne pasice. V nobenem primeru teh podatkov ni mogoče uporabiti za osebno identifikacijo obiskovalca tega spletnega mesta.
Zbrani podatki se uporabljajo samo za izboljšanje ponudbe. Nobena druga uporaba ali prenos tretjim osebam ni mogoč.

Uporaba vtičnikov za Facebook, Google, Twitter in Instagram
Na našem spletnem mestu se uporabljajo tako imenovani družabni vtičniki (v nadaljnjem besedilu: vtičniki) družabnih omrežij Facebook in Google+ ter storitev mikroblogiranja Twitter in Instagram. Te storitve zagotavljajo podjetja Facebook Inc., Google Inc., Twitter Inc. in Instagram LLC. ("ponudnik").

Facebook
upravlja družba Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, ZDA ("Facebook"). Pregled vtičnikov družbe Facebook in njihovega videza je na voljo tukaj: https://developers.facebook.co....

Google+
upravlja družba Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ZDA ("Google"). Pregled Googlovih vtičnikov in njihovega videza je na voljo tukaj: https://developers.google.com/...

Twitter
upravlja družba Twitter Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, ZDA ("Twitter"). Pregled vtičnikov Twitterja in njihovega videza je na voljo tukaj: https://twitter.com/about/reso....

Instagram
upravlja družba Instagram LLC., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, ZDA ("Instagram"). Pregled vtičnikov Instagrama in njihovega videza je na voljo tukaj: http://blog.instagram.com/post....

Če obiščete stran našega spletnega mesta, ki vsebuje takšen vtičnik, se vaš brskalnik neposredno poveže s strežniki družb Facebook, Google, Twitter ali Instagram. Vsebino vtičnika zadevni ponudnik prenese neposredno v vaš brskalnik in jo vključi v stran. Z vključitvijo vtičnikov ponudniki prejmejo informacijo, da je vaš brskalnik obiskal ustrezno stran našega spletnega mesta, tudi če nimate profila ali trenutno niste prijavljeni. Te informacije (vključno z vašim naslovom IP) vaš brskalnik posreduje neposredno na strežnik ustreznega ponudnika v ZDA in jih tam shrani. Če ste prijavljeni v eno od storitev, lahko ponudniki obisk naše spletne strani takoj pripišejo vašemu profilu na Facebooku, Google+, Twitterju ali Instagramu. Ko komunicirate z vtičniki, na primer z gumbom "Všeč mi je", "+ 1", "tweet" in "Instagram", se ustrezne informacije prav tako pošljejo neposredno na en strežnik posredovanega ponudnika in se tam shranijo. Informacije bodo objavljene tudi v družabnem omrežju, na vašem računu Twitter ali Instagram in tam prikazane vašim stikom. O namenu in obsegu zbiranja podatkov ter nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani ponudnikov ter o njihovih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za zaščito vaše zasebnosti glejte politiko zasebnosti ponudnika.

Facebookova politika zasebnosti: http://www.facebook.com/policy
Googlova politika zasebnosti: http://www.google.com/intl/de/...
Twitterjeva politika zasebnosti: https://twitter.com/privacy
Instagramova politika zasebnosti: https://help.instagram.com/155...

Če ne želite, da Google, Facebook, Twitter ali Instagram podatke, zbrane prek našega spletnega mesta, neposredno preslikajo v vaš profil v ustrezni storitvi, se morate pred obiskom našega spletnega mesta odjaviti iz ustrezne storitve. Nalaganje vtičnikov lahko popolnoma preprečite tudi z dodatki za brskalnik, npr. z blokatorjem skript "NoScript" (http://noscript.net).

Uporaba storitve Google Analytics
To spletno mesto uporablja Google Analytics, storitev spletne analitike, ki jo zagotavlja družba Google Inc. v nadaljevanju ("Google"). Google Analytics uporablja tako imenovane "piškotke", besedilne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku in omogočajo analizo vaše uporabe spletnega mesta. Informacije o vaši uporabi tega spletnega mesta, ki jih ustvari piškotek, se običajno prenesejo na Googlov strežnik v ZDA in se tam shranijo. Če je na tem spletnem mestu aktivirana anonimizacija IP, Google vaš naslov IP predhodno skrajša v državah članicah Evropske unije ali drugih pogodbenicah Sporazuma o Evropskem gospodarskem prostoru. Le v izjemnih primerih bo celoten naslov IP poslan na Googlov strežnik v ZDA in tam skrajšan. Google bo v imenu upravljavca tega spletnega mesta te podatke uporabil za ocenjevanje vaše uporabe spletnega mesta, za pripravo poročil o dejavnostih na spletnem mestu in za zagotavljanje drugih storitev, povezanih z dejavnostmi na spletnem mestu in uporabo interneta, upravljavcu spletnega mesta. Naslov IP, ki ga zagotovi Google Analytics kot del storitve Google Analytics, ne bo združen z drugimi Googlovimi podatki. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo programske opreme brskalnika, vendar opozarjamo, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij tega spletnega mesta.

Zbiranje podatkov, ki jih generirajo piškotki in so povezani z vašo uporabo spletnega mesta (vključno z vašim naslovom IP), Googlu in obdelavo teh podatkov s strani Googla lahko preprečite tudi tako, da prenesete in namestite vtičnik za brskalnik, ki je na voljo na naslednji povezavi:http://tools.google.com/dlpage...
Tukaj se lahko tudi odjavite od storitve Google Analytics. Upoštevajte, da vam v prihodnje ne bomo mogli pošiljati prilagojenih ponudb.

Povezave do drugih spletnih mest
Naše spletno mesto vsebuje tudi povezave do drugih spletnih mest. Zlasti ne prevzemamo nobene odgovornosti za točnost, popolnost, zakonitost, objektivnost in pravočasnost teh vsebin.

Imate vprašanja? Vabimo vas, da si ogledate naša pogosto zastavljena vprašanja, tu boste zagotovo našli odgovor. Če ne, se obrnite na našo službo za pomoč strankam!