Meine Nummer 1 brezplačna dostava od 120 EUR * Slovenija
Izbira jezika in trgovine

Ostanite na tekočem

Schweighofer
Novosti

Ne zamudite novih izdelkov vrhunskih blagovnih znamk, kot so Horizon Hobby, Modster in DJI. Od najnovejšega RC avtomobila do najnovejšega in najnaprednejšega drona: z nami ste vedno na tekočem.

  • Vedno na tekočem
  • 100-odstotno blago blagovnih znamk
  • Ekskluzivno in popolnoma novo
  • Redne posodobitve
Produkt Navigation
Odlična
storitev za stranke
Brezplačna dostava v
Avstriji nad 120 €*
Prodajalne v
Deutschlandsbergu
Več kot 150.000 izdelkov
od več kot 500 znamk
Svetovna
dostava

Aktualne novosti na
Schweighofer model sport

Vedno bodite na tekočem

V naši spletni trgovini Modellsport Schweighofer boste našli široko paleto novosti. Brskajte po naših kategorijah in poiščite popoln model za svoje potrebe. Ponujamo vam širok izbor, da boste lahko vedno v koraku s časom. Naj gre za RC avtomobile, e-skuterje, modele letal, drone, čolne ali helikopterje - pri nas boste našli pravi model.

Odkrijte najnovejše izdelke vodilnih blagovnih znamk, kot so DJI, MODSTER, Horizon Hobby, TRAXXAS, ARRMA in številne druge!

V kategoriji ,,Novosti" boste vedno našli pester izbor novih RC modelov in dodatne opreme. Naša ponudba se dnevno posodablja, da boste vedno na tekočem z novostmi.

RC avtomobili Novosti

Včasih morate imeti nekaj novega, kar velja tudi za svet športnih modelov. Zato boste v naši ponudbi vedno našli nove izdelke, ki jih dodajamo v našo ponudbo. Iščete modele avtomobilov? Potem odkrijte našo ponudbo RC tovornjakov, goseničarjev, gradbenih vozil in traktorjev ter RC tankov in električnih RC avtomobilov. Vsak od teh modelov ponuja edinstveno izkušnjo. Odkrijte raznolikost naših letalskih modelov, ki vključuje dvosedežnike, večmotorne modele z rotorjem, warbirde, modele jadralnih letal, kompletne komplete, reaktivne modele ter slowflyerje in parkflyerje. Pri nas boste našli pravi model za vsako raven, ne glede na to, ali ste začetnik ali profesionalec

Droni, čolni in helikopterji novosti

Za ljubitelje dronov, čolnov in helikopterjev imamo tudi veliko izbiro novosti. Če iščete napreden dron s kamero ali dron za začetnike, ste prišli na pravo mesto. Ponujamo tudi veliko izbiro RC jadrnic, RC podmornic ter RC motornih čolnov za vse ljubitelje čolnov. Če vas zanimajo helikopterji, pri nas odkrijte novo prispele helikopterje ter ustrezno dodatno opremo.

Daljinski upravljalniki in polnilci novosti

Če iščete RC polnilce ali daljinske upravljalnike, jih boste prav tako našli pri nas. Imamo veliko izbiro primernih dodatkov za daljinske upravljalnike, ki so popolnoma prilagojeni vašim potrebam. Preverite našo kategorijo novosti in bodite na tekočem.

Novosti za e-mobilnost

Če želite doživeti zabavo in hkrati varovati okolje, lahko zdaj po mestu trajnostno križarite z našimi e-skuterji eMobility. Odkrijte naše novosti in poiščite popoln model za svoje potrebe. Ponujamo široko paleto modelov, tako da boste lahko našli tistega, ki je pravi za vas.