Meine Nummer 1 brezplačna dostava od 120 EUR * Slovenija
Izbira jezika in trgovine

Naše poslanstvo?

MORE
THAN JUST
A HOBBY!

Več kot le hobi

MODSTER je blagovna znamka, ki ponuja široko paleto izdelkov za začetnike in strokovnjake. Tudi povsem neizkušeni piloti brez predhodnih izkušenj lahko uživajo v zabavi pri vožnji. In vse to po razumnih cenah!

Od začetnika do profesionalca

Toda tudi napredni in profesionalni vozniki bodo pri MODSTERju našli optimalne izdelke za izvajanje akrobacij, figur, trikov in še veliko več. Brskate lahko med MODSTERjevimi novostmi, razprodajo ali celo uspešnicami in z nami začnete svoje prve pustolovščine.

The Ultimate Urban Move

Poleg dronov, RC čolnov, RC avtomobilov, RC letal in RC elektronike MODSTER ponuja tudi modele za e-mobilnost. Uživate lahko v svobodi mobilnosti in opravite brez čakanja na avtobus ali dragega bencina. Namesto tega lahko z e-kolesi, e-skuterji ali e-skateboardi kadar koli, hitro in trajnostno pridete od točke A do točke B. To ni prijazno le do vaše denarnice, temveč tudi do okolja.

Nenehni razvoj visoko zmogljivih izdelkov

MODSTER nenehno razvija in si prizadeva za izboljšanje in dajanje na trg visokozmogljivih izdelkov na področju modelarskega športa, RC in e-mobilnosti. Ti izdelki pomenijo hitrost, lahkotnost, vzdržljivost in tehnologijo.

Get the maximum action

Za blagovno znamko je značilna kombinacija največje zmogljivosti, najvišje učinkovitosti in optimalne kakovosti. Cilj podjetja MODSTER je uresničiti sanje in vizije navdušencev nad modeli RC.