Meine Nummer 1 brezplačna dostava od 120 EUR * Slovenija
Izbira jezika in trgovine
vsi e-skuterji

Modellsport Schweighofer e-Scooter

Novosti
& Najbolje prodajani

Odlična
storitev za stranke
Brezplačna dostava v
Avstriji nad 120 €*
Prodajalne v
Deutschlandsbergu
Več kot 150.000 izdelkov
od več kot 500 znamk
Svetovna
dostava

Vaša spletna trgovina
za e-skuterje

Velika izbira visokokakovostnih e-skuterjev

Ponujamo velik izbor visokokakovostnih modelov priznanih blagovnih znamk, kot so MODSTER, Pantona in LeXgo. Naši skuterji na elektronski pogon niso le praktični in hitri, temveč tudi okolju prijazni in cenovno dostopni. Ne glede na to, ali iščete zanesljivega spremljevalca za vsakodnevno vožnjo na delo ali vam je preprosto ljubši alternativni način premikanja po mestu, ga boste pri nas zagotovo našli.

Primerjava hitrosti e-skuterjev

Eno najpogostejših vprašanj, ki nam jih zastavljajo, je o hitrosti e-skuterja. Motorji in baterije se nenehno razvijajo in zagotavljajo, da e-skuterji že dolgo niso več igrače. Nekateri modeli električnih skuterjev dosegajo najvišjo hitrost do 40 km/h in zagotavljajo odlično alternativo za potnike na delo. Seveda morate vedno pretehtati, ali e-skuter potrebujete za kratke, okretne vožnje in manevre ali pa imate raje bolj umirjene, a udobnejše modele e-skuterjev, ki imajo na primer večji naslon za noge. Električne skuterje poganjajo izjemno zmogljivi motorji, ki imajo lahko do 600 vatov. Drugi dejavniki so seveda oblika in to, ali so posamezne pnevmatike posebej vzmetene. Sistem za rekuperacijo energije na električnih skuterjih podaljša doseg skuterja, če je na voljo.

Prednosti e-skuterjev v mestnem prometu

Lahkotnost, enostavno upravljanje in nizki obratovalni stroški govorijo v prid trendu e-skuterjev, ki se je zdaj uveljavil kot stalnica v mestnem prometu. Zaradi možnosti polnjenja skuterja pri skoraj vsakem razpoložljivem viru energije je mogoče doseg baterij do 40 kilometrov še dodatno izkoristiti. Obenem pravo ravnovesje med praktično zložljivo funkcijo in varno stabilnostjo med vožnjo zagotavlja prijetno izkušnjo vožnje.

Teža e-skuterjev in njen vpliv na izkušnjo vožnje

Še en pomemben vidik pri izbiri in nakupu popolnega e-skuterja je zagotovo teža. Teža se med modeli zelo razlikuje in je poleg uporabljenih materialov seveda odvisna tudi od elektromotorjev in usmerjenosti e-skuterja. Električni skuterji, ki se osredotočajo predvsem na ozke ceste in hitre manevre, so običajno izdelani iz lahkih materialov in imajo zato nizko težo. Ti so idealni tudi za vožnjo z javnim prevozom. Električni skuterji, ki so bolj osredotočeni na dolge razdalje in udobje med vožnjo, so pogosto težji, vendar dajejo vozniku občutek varnosti in stabilnosti ter so še vedno zelo prijetni za vožnjo tudi po nekaj prevoženih kilometrih.