Meine Nummer 1 brezplačna dostava od 120 EUR * Slovenija
Izbira jezika in trgovine
Odlična
storitev za stranke
Brezplačna dostava v
Avstriji nad 120 €*
Prodajalne v
Deutschlandsbergu
Več kot 150.000 izdelkov
od več kot 500 znamk
Svetovna
dostava

Vaša spletna trgovina
za e-Skateboards

Najboljša izbira visokokakovostnih e-Skateboardov

Dobrodošli v Modellsport Schweighofer, vaši spletni trgovini za visokokakovostne e-deske in e-dolge deske blagovne znamke MODSTER. Odkrijte našo veliko izbiro električnih skateboardov in električnih longboardov za edinstveno izkušnjo vožnje!

Električni užitek v vožnji na štirih kolesih

Doživite razliko z našimi električnimi skateboardi in longboardi! Zaradi zmogljivega motorja in zanesljivih baterij lahko dosežete hitrost do 40 km/h in prevozite razdalje do 20 km. Zato so naše e-deske odlična izbira tako za potnike na delo kot za rekreativne športnike.

Kakovost, ki navdušuje

Naše električne rolke in električne longboardi ne navdušujejo le s svojo zmogljivostjo, temveč tudi s kakovostjo. Visokokakovostni materiali in premišljena zasnova zagotavljajo stabilno in varno vožnjo. Poleg tega so vsi naši modeli opremljeni z zanesljivim zavornim sistemom in stabilno osjo, ki zagotavljata optimalen nadzor.

Pravi model za vsakogar

Ne glede na to, ali iščete lahkotno e-desko za mesto ali robustno e-dolgo desko za terenske pustolovščine, boste pri podjetju Modellsport Schweighofer našli pravi model. Ponujamo širok izbor električnih rolk in električnih longboardov za vsako raven vožnje in okus.

MODSTER - Naša glavna blagovna znamka

MODSTER je naša glavna blagovna znamka za električne skateboarde in električne longboarde. Z dolgoletnimi izkušnjami in nenehnimi inovacijami MODSTER proizvaja skateboarde in longboarde najvišje kakovosti in zmogljivosti. Zato je MODSTER popolna izbira za vse, ki iščejo najboljšo izkušnjo z elektronsko desko.