Meine Nummer 1 brezplačna dostava od 120 EUR * Slovenija
Izbira jezika in trgovine
vsa e-kolesa

Modellsport Schweighofer e-kolesa

Novosti
& Najbolje prodajani

Odlična
storitev za stranke
Brezplačna dostava v
Avstriji nad 120 €*
Prodajalne v
Deutschlandsbergu
Več kot 150.000 izdelkov
od več kot 500 znamk
Svetovna
dostava

Vaša spletna trgovina
za e-kolesa

Širok izbor visokokakovostnih e-koles

Pri nas boste našli širok izbor visokokakovostnih e-koles, s katerimi bo kolesarjenje lažje in prijetnejše. Ponosni smo, da vam lahko ponudimo širok izbor koles na električni pogon znanih blagovnih znamk, kot je MODSTER. Naši izdelki so najvišje kakovosti in bodo zadovoljili vaše potrebe.

Kompaktna e-kolesa za mesto

Naša ponudba vključuje kompaktna e-kolesa, ki so kot nalašč za mesto. Z njimi je enostavno manevrirati in jih je mogoče shraniti tako, da prihranite prostor. Naša mestna e-kolesa so še posebej primerna za potnike na delo in nudijo udobje, ki ga potrebujete za vsakodnevno uporabo. Ta električna kolesa imajo različne načine hitrosti in nastavljivo krmilo, ki ustreza vašim potrebam.

Mestna e-kolesa za potnike na delo

Če iščete pametno e-kolo, ki je opremljeno z najnovejšo tehnologijo, ste prišli na pravo mesto. Na voljo imamo široko paleto električnih koles, ki so opremljena s pametnim zaslonom. Ti vam prikazujejo hitrost, stanje baterije in prevoženo razdaljo. Z našim pametnim e-kolesom boste lahko še bolj uživali v vožnji.

Pametna e-kolesa z najnovejšo tehnologijo

Naša e-kolesa so najvišje kakovosti in ponujajo široko paleto barv in modelov. Navdušeni boste nad udobjem in zmogljivostjo, ki jo ponujajo ta električna kolesa. Z našo široko ponudbo lahko najdete popolno e-kolo za svoje potrebe.

Kakovost in raznolikost

Odkrijte našo ponudbo električnih koles in se navdušite nad kakovostjo in udobjem, ki ju ponujamo. Veselimo se, da vas bomo lahko pozdravili v podjetju Modellsport Schweighofer.