Meine Nummer 1 brezplačna dostava od 120 EUR * Slovenija
Izbira jezika in trgovine
Odlična
storitev za stranke
Brezplačna dostava v
Avstriji nad 120 €*
Prodajalne v
Deutschlandsbergu
Več kot 150.000 izdelkov
od več kot 500 znamk
Svetovna
dostava

Vaša spletna trgovina
za RC modele letal

Velika izbira visokokakovostnih RC letal TOP blagovnih znamk

Ponujamo velik izbor modelov letal, od najnovejših do klasičnih priljubljenih modelov. Z blagovnimi znamkami TOP, kot so MODSTER, E-Flite, Horizon Hobby, Hangar 9 in Arrows Hobby, vam lahko ponudimo široko paleto visokokakovostnih letal, ki bodo ustrezala vsakemu navdušencu nad letenjem.

Naša ponudba modelov letal ne pušča ničesar zaželenega

Izpolnite svoje sanje o letenju - ne glede na to, ali šele začenjate ali ste že izkušen pilot, Modellsport Schweighofer ima popolno letalo za vas! Naj vas navdihne naša obsežna ponudba reaktivnih modelov, motornih modelov, akrobatskih modelov in warbirdov.

Za vse, ki si želijo ležernega in počasnega letenja, priporočamo našo široko paleto modelov jadralnih letal. Naši kompleti so kot nalašč za tiste, ki želijo svoje znanje in spretnosti dvigniti na višjo raven. Pri nas boste našli pravo jadralno letalo za vsako priložnost in okus!

Dodatki in nadgradnje za RC modele letal: vse za popolno doživetje!

Kot izkušena športna trgovina z modeli vemo, da pri RC-letalih ne gre le za samo letenje, temveč tudi za pravo opremo in dodatke. Pri nas boste našli vse, kar potrebujete za popolno vzdrževanje svojega letala in ohranjanje njegove vrhunske kondicije. Ponujamo veliko izbiro visokokakovostnih baterij, zanesljivih polnilnikov, sprejemnikov in servopogonov, zmogljivih motorjev in propelerjev ter številne druge dodatke! Tako lahko svoje letalo kadar koli nadgradite in izboljšate. Ponujamo tudi široko paleto delov za nadgradnjo in tuning, s katerimi bo vaše letalo še hitrejše, okretnejše in zmogljivejše. Naše izkušeno osebje vam je vedno na voljo za svetovanje in priporočanje najboljših delov za vaše letalo. Ne glede na to, ali želite povečati hitrost ali izboljšati nadzor!

Naročite udobno prek spleta in letite z zadovoljstvom

V naši spletni trgovini lahko preprosto začnete svojo naslednjo pustolovščino z letali RC. Naročite od koderkoli in če kaj ni v redu, vam ponujamo enostaven postopek vračila in zamenjave, zato se lahko vedno počutite varno in zadovoljno. Modellsport Schweighofer je odličen partner, ko gre za letala RC in dodatno opremo. Naša ponudba izdelkov je impresivna in vključuje vse, zaradi česar srce letalskega navdušenca bije hitreje. V ponudbi imamo najnovejše in najboljše modele letal, naša odlična ekipa za pomoč strankam pa je vedno pripravljena pomagati.

Najboljše blagovne znamke modelov letal RC