Meine Nummer 1 brezplačna dostava od 120 EUR * Slovenija
Izbira jezika in trgovine
Odlična
storitev za stranke
Brezplačna dostava v
Avstriji nad 120 €*
Prodajalne v
Deutschlandsbergu
Več kot 150.000 izdelkov
od več kot 500 znamk
Svetovna
dostava

Vaša spletna trgovina za
Elektronika

Visokokakovostna elektronika RC pri Modellsport Schweighofer

Ponosni smo na to, da ljubiteljem RC-jev zagotavljamo vrhunsko opremo za modele letal, brezpilotna letala, RC-avtomobile in plovila.

Modellsport Schweighofer je odlično mesto za vse, ki iščejo visokokakovostne izdelke elektronike RC. Ponujamo izdelke, kot so servopogoni, daljinski upravljalniki in sprejemniki za modele avtomobilov, modele letal, brezpilotnih letal in čolnov.

LiPo, LiFe in NiMH baterije za vsak električni RC model

Izbirate lahko med baterijami LiFe in LiIo, baterijami NiMH ali zmogljivimi baterijami LiPo. Zlasti z našimi litij-polimernimi baterijami ponujamo pravo baterijo LiPo za vsak električni model RC. Od baterij za splošni pogon do trdih ohišij in dirkalnih paketov. Izberite glede na želeno in zahtevano število celic LiPo, kapacitete, dimenzije in seveda priključne vtiče ter balansirne priključke. Ne glede na to, ali potrebujete baterijski paket LiPo s priključkom Deans ali EC3 ali baterijo s priključkom balanserja XHP ali EHR, boste v naši ogromni ponudbi baterij RC zagotovo našli, kar iščete. Seveda imamo na voljo tudi vse polnilnike za baterije LiPo in Life.

Daljinski upravljalniki, sprejemniki in servopogoni za popoln nadzor

Naša ponudba je skrbno izbrana in vključuje vse, kar potrebujete za nadzor, izboljšanje in prilagajanje vaših daljinsko vodenih vozil. Ponujamo široko paleto daljinskih upravljalnikov, sprejemnikov in servopogonov, ki vam zagotavljajo popoln nadzor nad vašim modelom.

Simulatorji za izboljšanje spretnosti letenja

Naša ponudba izdelkov vključuje tudi simulatorje, ki vam omogočajo, da izboljšate svoje znanje letenja, preden se dejansko dvignete v zrak.

Pogoni, motorji, polnilniki in dodatki za večjo zmogljivost in prilagajanje

Če iščete pogone in motorje, imamo vse, kar potrebujete, vključno z dodatki, kot so regulatorji hitrosti in baterije. Vemo, kako pomembno je, da lahko svoj model prilagodite točno tako, kot želite, zato ponujamo tudi široko paleto dodatne opreme za motorje, polnilce in merilce. Naš cilj je, da vam zagotovimo najboljšo možno izkušnjo pri gradnji RC-modelov.

Osupljivi posnetki s kamerami in gimbali iz podjetja Modellsport Schweighofer!

Kot vodilna spletna trgovina za gradnjo modelov in elektroniko imamo pri Modellsport Schweighoferju širok izbor sistemov kamer, kardanov in dodatkov za vse potrebe.

Naš izbor kamer vključuje akcijske kamere, gimbale, FPV kamere, 360° kamere in termalne kamere - vse, kar vam srce poželi.

Visokokakovostne blagovne znamke z vseh področij

Z vodilnimi blagovnimi znamkami, kot sta DJI in MODSTER, se lahko veselite najvišje kakovosti in edinstvenih snemalnih izkušenj. Pripravite se na nepozabne posnetke in zdaj odkrijte naše sisteme kamer, kardanske stabilizatorje in dodatno opremo!

Posebne kamere za fotografiranje iz zraka in druge aplikacije

Naši sistemi kamer vključujejo tudi posebne kamere, kot so termalne in multispektralne kamere, ki so nujne za posebne aplikacije v zračni fotografiji, geodeziji, agronomiji in na številnih drugih področjih.

Dodatki za kardanske obese za nemotene in gladke posnetke

Za tiste, ki želijo stabilizirati svoj fotoaparat, imamo široko paleto dodatne opreme za gimbale, kot so ročni gimbali, gimbali za drone in gimbali za akcijske kamere. S temi kardanskimi stabilizatorji lahko snemate videoposnetke brez tresljajev in gladko ter svoje posnetke dvignete na višjo raven.

Filtri za fotoaparate za izboljšanje kakovosti slike

Ponujamo tudi široko paleto filtrov za fotoaparate, ki vam pomagajo izboljšati kakovost slike in ustvariti določene učinke, kot so filtri ND, polarizacijski, UV in barvni filtri.

Najboljše blagovne znamke elektronike