Meine Nummer 1 brezplačna dostava od 120 EUR * Slovenija
Izbira jezika in trgovine

Edinstveni in ekskluzivni

Shop Deutschlandsberg
Promocije in ponudbe

Zagotovite si omejene posebne cene za vse, kar je na razprodajah zalog v trgovini Deutschlandsberg. Večinoma gre za posamezne izdelke - zato jih vzemite hitro, preden bo prepozno!

In kar je najboljše: blago je že znižano! Tu lahko sklenete prave kupčije in kupite visokokakovostne izdelke po edinstvenih cenah. Kupite vse, kar si vaše modelarsko srce želi, od modelov do strojev in oddajnikov!

Dodatne popuste za razprodajo v skladišču dobite na mestu, zato ostanite z nami... Samo četrtek, 02.05. in petek, 03.05. na

Modellsport Schweighofer
Wirtschaftspark 9
8530 Deutschlandsberg

Promocije proizvajalcev

Posebne akcije DJI

Ekskluzivne mesečne ponudbe podjetja DJI z do -44 % popusta na izbrane drone, gimbale, akcijske kamere in še več...

Velja do 02.07.2023

Odkrijte zdaj

Več promocij

Odlična
storitev za stranke
Brezplačna dostava v
Avstriji nad 120 €*
Prodajalne v
Deutschlandsbergu
Več kot 150.000 izdelkov
od več kot 500 znamk
Svetovna
dostava

Promocije in ponudbe na
Modellsport Schweighofer

Odkrijte naše trenutne ponudbe in promocije!

Odkrijte naše aktualne ponudbe in promocije zdaj! Pri nas boste našli različne akcijske popuste, s katerimi bodo vaši nakupi še bolj koristni. Prav tako imamo ekskluzivne natečaje in kupone, ki jih lahko unovčite ob oddaji naročila.

Privlačne promocije

Pričakujte privlačne promocije, ki ponujajo posebne popuste in kupone za izbrane blagovne znamke in skupine izdelkov. Ne glede na to, ali iščete RC avtomobile, drone, RC modele letal ali e-mobilnost, boste pri nas vedno našli ugodne ponudbe za veliko noč, božič in številne druge priložnosti.

Naše neprekosljive cene

Vzemite si čas in odkrijte naše trenutne akcije. Predstavljamo vrhunske izdelke po brezkončnih cenah. Izkoristite to priložnost za nakup visokokakovostnih izdelkov in hkrati prihranite denar. Vredno je redno preverjati, da ne zamudite nobene od privlačnih priložnosti.

Redne posodobitve

Ne glede na to, ali iščete ugodno ponudbo ali preprosto radi izkoristite popuste in kupone, boste pri nas našli točno to, kar iščete. Izkoristite raznolikost naših aktualnih ponudb in si zagotovite osebne ugodnosti. Veselimo se, da vas bomo sprejeli kot zadovoljno stranko.