Meine Nummer 1 brezplačna dostava od 120 EUR * Slovenija
Izbira jezika in trgovine

Zagotovljena daljša zabava

Schweighofer
Kombinacije

Skrbno smo sestavili kombinacije ali komplete visokokakovostnih daljinsko vodenih avtomobilov, letal, čolnov, dronov s kamero in helikopterjev ter ustreznih dodatkov, da boste imeli vse, kar potrebujete za nepozabno izkušnjo RC.

  • Popolnoma usklajeni kompleti
  • Sestavili so jih strokovnjaki
  • Celovita izbira za začetnike in profesionalce
  • Zagotovljena združljivost
Odlična
storitev za stranke
Brezplačna dostava v
Avstriji nad 120 €*
Prodajalne v
Deutschlandsbergu
Več kot 150.000 izdelkov
od več kot 500 znamk
Svetovna
dostava

Kombinezoni na
Model Sport Schweighofer

Kombinacije za RC avtomobile

Odkrijte naše vznemirljive kombinacije in komplete RC avtomobilov, ki ponujajo vse, kar potrebujete za vznemirljive terenske pustolovščine ali hitro dogajanje na dirkališču. Od zmogljivih motorjev do natančnih daljinskih upravljalnikov - pri nas najdete prave kombinacije za optimalno izkušnjo vožnje z RC avtomobili.

Kombinacije za letala RC

Z našimi kombinacijami in kompleti za letala RC lahko vzletite! Ne glede na to, ali ste začetnik ali že izkušeni, vam naši kompleti ponujajo popolno kombinacijo modelov letal, daljinskih upravljalnikov in drugih dodatkov, s katerimi se lahko potopite v fascinanten svet modelarstva.

Kombinacije za RC čolne

Premagajte valove z našimi kombinacijami in kompleti čolnov RC! Ponujamo izbor modelov čolnov in pripadajočih dodatkov, s katerimi boste vodno zabavo dvignili na novo raven. Od hitrih čolnov do jadrnic - pri nas boste našli pravo kombinacijo za svojo pomorsko pustolovščino.

Kombinacije za fotoaparate z droni

Razširite svoja obzorja z našimi kombinacijami in kompleti dronov za kamero! Ti kompleti vam ponujajo možnost raziskovanja sveta iz zraka in snemanja dih jemajočih posnetkov iz zraka. Raziščite naš izbor dronov in pripadajoče dodatne opreme ter razširite svoje ustvarjalne možnosti.

Kombinacije helikopterjev

Naši kombinacije in kompleti za helikopterje RC so skrbno usklajeni, da zagotovijo popolno sinergijo med helikopterjem, daljinskim upravljalnikom in dodatki. Tako boste doživeli nemoteno in natančno vedenje pri letenju.