Meine Nummer 1 brezplačna dostava od 120 EUR * Slovenija
Izbira jezika in trgovine

Preizkušena in obnovljena kakovost

Schweighofer
Obnovljeni / B-Ware

Tukaj boste našli redno preizkušeno, popolnoma funkcionalno in očiščeno blago po posebni ceni! Izdelki so lahko demonstracijske enote ali obnovljene reklamacije strank (garancijski primeri, garancija ali vračilo zaradi nezadovoljstva). Količine so vedno omejene in veljajo le do porabe zalog.

  • preizkušeno blago
  • 100 % originalni deli
  • strog nadzor
  • omejene količine
Odlična
storitev za stranke
Brezplačna dostava v
Avstriji nad 120 €*
Prodajalne v
Deutschlandsbergu
Več kot 150.000 izdelkov
od več kot 500 znamk
Svetovna
dostava

Obnovljeni izdelki RC
pri Modellsport Schweighofer

Kakovostno preizkušeni izdelki RC po posebnih cenah

Tukaj boste našli redno preizkušene in popolnoma funkcionalne izdelke RC po posebnih cenah. Med drugim gre za demonstracijske enote ali obnovljene reklamacije strank, ki so se vrnile k nam zaradi garancijskih primerov, garancije ali vračil, ker nam niso bile všeč. Vsak izdelek strokovno pregledamo in poskrbimo, da so vse napake navedene v opisu izdelka.

Temeljit pregled in čiščenje

Naši tehnični strokovnjaki vsak izdelek temeljito pregledajo in očistijo, da vam ga vrnejo v popolnem stanju. Vsak izdelek je temeljito pregledan, očiščen in popravljen. Vendar to ne izključuje možnosti, da imajo obnovljeni izdelki manjše znake uporabe, kot so majhne praske, vdolbine v polistirenu in podobno. Vendar pa želimo poudariti, da so vsi izdelki, ki pridejo v našo posebno prodajo, popolnoma funkcionalni in so bili podvrženi celovitemu nadzoru kakovosti.

Originalna embalaža

Vsi izdelki, ki jih ponujamo kot obnovljeno / B-ware, so na voljo v originalni embalaži. V nekaterih primerih pa zaščitne naprave na strani proizvajalca, kot so pečati, zaščitne folije ali druge naprave, morda niso več prisotne. Razlog za to je, da se ti zaščitni ukrepi običajno odstranijo med prvim zagonom. Upoštevajte tudi, da je bila embalaža vrnjenih pošiljk že odprta in zato včasih ni več v prvotnem stanju.

Omejene količine

Upoštevajte, da so količine naših posebnih razprodaj RC vedno omejene in veljajo le do porabe zalog. Če vas torej zanima kateri od naših izdelkov, morate ukrepati hitro, da ne boste prepozni. Prav tako bi radi poudarili, da vam nudimo pravico do vračila v 14 dneh, če z nakupom ne boste zadovoljni.