Meine Nummer 1 brezplačna dostava od 120 EUR * Slovenija
Izbira jezika in trgovine
Odlična
storitev za stranke
Brezplačna dostava v
Avstriji nad 120 €*
Prodajalne v
Deutschlandsbergu
Več kot 150.000 izdelkov
od več kot 500 znamk
Svetovna
dostava

Vaša spletna trgovina
za RC helikopterje

Odkrijte svet daljinsko vodenih helikopterjev pri Modellsport Schweighofer

Podjetje Modellsport Schweighofer je vaš sogovornik za helikopterje na daljinsko upravljanje in RC-helikopterje. Naša velika izbira modelov ponuja pravo letalo za vsak okus. Ne glede na to, ali ste začetnik ali profesionalec, boste pri nas našli pravo izbiro.

Modeli helikopterjev za začetnike, pripravljeni za letenje

Naši daljinsko vodeni helikopterji so dobavljeni kot modeli RTF, pripravljeni za letenje. To pomeni, da so že vnaprej sestavljeni in jim je priložen radijski daljinski upravljalnik ter delna baterija in polnilec. To pomeni, da lahko že po nekaj preprostih korakih pridobite prve izkušnje z letenjem. Ti modeli RTF so idealni za začetnike, ki želijo hitro začeti z zabavnim letenjem.

Vrhunske blagovne znamke in bogata dodatna oprema

Modellsport Schweighofer ponuja velik izbor daljinsko vodenih helikopterjev in RC-helikopterjev TOP znamk, kot so Blade, MODSTER, Align in Mikado. Te blagovne znamke so znane po izjemni kakovosti in zanesljivosti. Poleg tega ponujamo široko paleto dodatne opreme za vse naše modele.

Natančne replike: Helikopterji v merilu

Poleg običajnih modelov ponujamo tudi široko paleto modelov v merilu. Za te daljinsko vodene helikopterje je značilna najvišja stopnja podrobnosti in natančna replika originalnih strojev. Naši helikopterji so na voljo v različnih velikostih in tako ponujajo nepozabno izkušnjo letenja.

Zabava za mlade in stare

Daljinsko vodeni helikopterji niso le igrača za otroke, temveč tudi hobi za odrasle. Naši modeli ponujajo čudovito sliko in obnašanje pri letenju ter priložnost za raziskovanje fascinantnega sveta modelarskega letenja. Ne glede na to, ali ste sami ali s prijatelji, daljinsko vodeni helikopterji zagotavljajo nepozabno zabavo pri letenju.

Velika razpoložljivost rezervnih delov

Pri podjetju Modellsport Schweighofer boste našli širok izbor rezervnih delov za daljinsko vodene helikopterje in RC-helikopterje. Od rezervnih rotorskih lopatic do kril in celic trupa ter baterij in polnilnikov - našli boste vse, kar potrebujete za nemoteno letenje.

Najboljše blagovne znamke RC-helikopterjev