Meine Nummer 1 brezplačna dostava od 120 EUR * Slovenija
Izbira jezika in trgovine
Odlična
storitev za stranke
Brezplačna dostava v
Avstriji nad 120 €*
Prodajalne v
Deutschlandsbergu
Več kot 150.000 izdelkov
od več kot 500 znamk
Svetovna
dostava

Vaša spletna trgovina
za brezpilotna letala

Z našimi droni raziskujte svet z nove perspektive

Navdušeni boste nad našo veliko izbiro dronov vodilnih blagovnih znamk, kot sta DJI in MODSTER. Ne glede na to, ali iščete hobi model za sproščeno letenje v parku ali profesionalni dron za dih jemajoče posnetke - pri nas boste našli ravno pravi model za svoje potrebe!

Edinstvena izkušnja letenja z droni za kamero iz Modellsporta Schweighofer!

Doživite fascinacijo letenja z našimi droni in odkrijte svet s povsem nove perspektive! Naši multikopterji vam odpirajo možnosti za snemanje dih jemajočih posnetkov iz zraka in ustvarjanje impresivnih videoposnetkov. Ne glede na to, ali ste začetnik ali že imate izkušnje z uporabo brezpilotnih letalnikov - tu je nekaj za vsakogar! Želite takoj vzleteti? Ni problema! Pri nas boste našli različice RTF, ki so pripravljene za takojšnje letenje brez zapletenega sestavljanja.

Prilagojene rešitve z droni za vaše podjetje

V podjetju Modellsport Schweighofer vam ponujamo profesionalne drone po meri za vaše podjetje, vključno z opremo in dodatki tretjih oseb. Naši izkušeni tehniki vam bodo pomagali izbrati najboljšo rešitev za vaše posebne zahteve. Ponujamo tudi celovito storitev in podporo, da bodo vaši droni vedno pripravljeni za delovanje.

Odkrijte poglobljeno izkušnjo letenja z brezpilotnimi letali FPV.

V podjetju Modellsport Schweighofer ponujamo tudi izbor dronov FPV (First Person View). Ta vrsta dronov omogoča pilotu, da leti iz perspektive drona in tako uživa v poglobljeni izkušnji letenja. Prenos kamere drona v živo na očala ali zaslon omogoča realistično izkušnjo letenja in natančnejši nadzor. Droni FPV so kot nalašč za dirkalne polete in polete prostega sloga ter ponujajo edinstven način raziskovanja sveta z nove perspektive. Za brezpilotna letala FPV ponujamo tako pripravljena za letenje (RTF) kot tudi komplete, ki ustrezajo tako začetnikom kot izkušenim pilotom.

Vedno pripravljeni za letenje - droni, dodatna oprema in rezervni deli!

Da boste vedno pripravljeni na naslednji polet, vam poleg širokega izbora dronov ponujamo tudi ustrezno dodatno opremo in potrebne rezervne dele! Tako lahko svoj dron vedno ohranite v odličnem stanju. Od baterij do propelerjev - na voljo imamo vse, kar potrebujete za vzdrževanje vašega brezpilotnega letala.

V podjetju Modellsport Schweighofer dajemo velik pomen kakovosti in zadovoljstvu strank. Ponosni smo, da vam lahko ponudimo drone vodilnih blagovnih znamk po konkurenčnih cenah.

Najboljše blagovne znamke dronov