Meine Nummer 1 brezplačna dostava od 120 EUR * Slovenija
Izbira jezika in trgovine
Odlična
storitev za stranke
Brezplačna dostava v
Avstriji nad 120 €*
Prodajalne v
Deutschlandsbergu
Več kot 150.000 izdelkov
od več kot 500 znamk
Svetovna
dostava

Vaša spletna trgovina za
pripomočki za izdelavo modelov

Primerni dodatki za vaše modele pri Modellsport Schweighofer!

Če iščete ustrezne dodatke za svoje modele, je Modellsport Schweighofer pravo mesto za vas! Ponujamo široko paleto izdelkov, s katerimi lahko svoj model naredite lažji, lepši ali ga nadgradite. Tako lahko ustvarite edinstven model, ki bo izstopal od ostalih!

V našem asortimanu boste našli različna orodja, LiPo trezorje, materiale za gradnjo modelov, lepila, les ter barve in kable za prilagoditev in oblikovanje vašega modela. Naj bo to avto, letalo, helikopter ali čoln - pri nas boste našli prave dodatke.

Naš cilj je ponuditi vam visokokakovostne dodatke, ki ne le izboljšajo videz vašega modela, temveč tudi povečajo njegovo zmogljivost.

Popolna zabava pri gradnji inženirskih modelov z gradniki s sponkami iz Modellsporta Schweighofer!

Potopite se v svet opek z objemkami - naše opeke iz visokokakovostne plastike ABS vodilne blagovne znamke MODSTER predstavljajo pravi izziv za vse, ki cenijo natančnost in skrbnost.

Odkrijte našo vsestransko ponudbo avtomobilov, motorjev in gradbenih vozil ter zgradite svoje modele z impresivno pozornostjo do podrobnosti. Nekateri naši kompleti opek so opremljeni celo z mehanizmom za povratno vlečenje, ki omogoča še več zabave!

Najboljši dodatki blagovnih znamk