Meine Nummer 1 brezplačna dostava od 120 EUR * Slovenija
Izbira jezika in trgovine
Odlična
storitev za stranke
Brezplačna dostava v
Avstriji nad 120 €*
Prodajalne v
Deutschlandsbergu
Več kot 150.000 izdelkov
od več kot 500 znamk
Svetovna
dostava

Vaša spletna trgovina
za RC čolne

Odkrijte svet daljinsko vodenih čolnov pri Modellsport Schweighofer

Dobrodošli v spletni trgovini podjetja Modellsport Schweighofer, vašega strokovnjaka za daljinsko vodene čolne! V naši ponudbi boste našli široko paleto modelov za začetnike in napredne ter dodatno opremo in rezervne dele.

Daljinsko vodeni čolni za rekreacijsko zabavo

Naši daljinsko vodeni čolni so odlična izbira za rekreativne kapitane in ljubitelje vodnih športov. Ne glede na to, ali iščete hitre dirkalne čolne, elegantne jadrnice ali podrobne replike vojnih ladij, boste pri nas našli, kar iščete. Naši modeli so robustni in zmogljivi, zato se boste z njimi več ur zabavali na vodi.

Čolni RC za profesionalce

Na voljo imamo tudi veliko izbiro plovil RC za izkušene profesionalce, ki se ukvarjajo s sestavljanjem modelov. Od hitrih hitrostnih čolnov do prefinjenih podmornic in natančnih vlačilcev - za vsako zahtevo ponujamo pravi model. Naši čolni so izdelani iz visokokakovostnih materialov in opremljeni z zmogljivimi motorji.

Dodatki in rezervni deli za čolne RC

Seveda vam ponujamo tudi široko paleto dodatne opreme in rezervnih delov za vaše RC-čolne. Od baterij in polnilnikov do daljinskih upravljalnikov in sprejemnikov ter rezervnih delov, kot so propelerji in krmilni sistemi, boste našli vse, kar potrebujete za upravljanje in vzdrževanje svojih čolnov.

Visokokakovostne blagovne znamke RC za vaše modele plovil

Ponujamo široko paleto vrhunskih blagovnih znamk RC, med katerimi so ProBoat, MODSTER, TRAXXAS, Aero Naut, Carson, Tamiya in Amewi. Ne glede na to, ali ste novinec ali izkušen profesionalec, imamo model čolna, ki ustreza vsakemu interesu in proračunu. Iščete popoln čoln za sončen dan ob jezeru ali za zahtevno dirkališče? Pri nas boste našli vse, kar si vaše srce za RC želi.

RC čolni, prilagojeni vašim potrebam

Pri Modellsportu Schweighofer so na voljo različne različice RC čolnov. Na eni strani so modeli RTR (Ready to Run), ki so v celoti vnaprej sestavljeni in opremljeni, zato so pripravljeni za takojšnjo uporabo. Na drugi strani so modeli ARTR (Almost Ready to Run), pri katerih je treba nekatere sestavne dele, kot sta baterija ali daljinski upravljalnik, še vedno izbrati in sestaviti sami. Za izkušene izdelovalce modelov pa so na voljo tudi kompleti, pri katerih lahko sami sestavite in oblikujete čoln iz posameznih delov.

Najboljše blagovne znamke RC čolnov