Meine Nummer 1 brezplačna dostava od 120 EUR * Slovenija
Izbira jezika in trgovine
Avtomobili
Produkt Navigation

Modellsport Schweighofer RC modeli avtomobilov

Novosti in
Najbolje prodajane

Odlična
storitev za stranke
Brezplačna dostava v
Avstriji nad 120 €*
Prodajalne v
Deutschlandsbergu
Več kot 150.000 izdelkov
od več kot 500 znamk
Svetovna
dostava

Vaša spletna trgovina
za RC modele avtomobilov

Odkrijte našo bogato ponudbo RC modelov avtomobilov!

Ponosni smo, da vam lahko ponudimo obsežno in edinstveno izbiro modelov avtomobilov, ki so zasnovani posebej za vas, strastne ljubitelje tega hobija.

Seveda se zavedamo, da ima vsak ljubitelj drugačne zahteve glede svojega RC avtomobila. Zato se potopite v našo raznoliko ponudbo in odkrijte številne skrbno izdelane modele avtomobilov različnih velikosti in oblik! Od okretnih terenskih pošasti do divjih cestnih hitrostnih dirkalnikov - imamo vse, kar vam srce poželi, da vam omogočimo nepozabno izkušnjo vožnje.

Pravi model avtomobila za vsako vozniško izkušnjo!

Naši avtomobili, pripravljeni za vožnjo (RTR), so idealni za začetnike in ponujajo preprosto izkušnjo vožnje. Za tiste, ki želijo razširiti svoje modelarske spretnosti, imamo na voljo tudi široko paleto kompletov, ki bodo izzvali vašo spretnost in vaše spretnosti dvignili na višjo raven.

Daljinsko vodeni terenska in cestna modelarska vozila - za vsakogar nekaj!

Za terenske pustolovščine so kot nalašč naši 4WD avtomobili, buggyji, monster trucki in crawlerji! Ta okretna in robustna vozila so posebej zasnovana za obvladovanje najzahtevnejših terenov in ponujajo nepozabno izkušnjo vožnje.

Po drugi strani pa, če iščete model za vožnjo po cesti, so naši Truggyji, Shortcourse prav to, kar potrebujete! Ti zmogljivi avtomobili ponujajo neverjetno zmogljivost in hitrost!

Vsi naši avtomobili RC imajo električni pogon in so opremljeni z brezkrtačnim ali ščetkastim motorjem, ki vam zagotavlja neprimerljivo vrhunsko zmogljivost. Vidite: Imamo popoln avto na daljinsko upravljanje za vsakogar!

Lestvica in hitrost: različne možnosti za modele avtomobilov

Hitrost in merilo sta pomembna dejavnika pri izbiri pravega avtomobila RC. Pri podjetju Modellsport Schweighofer ponujamo različne hitrosti, ki ustrezajo vsem potrebam. Od hitrih cestnih vozil s hitrostmi precej več kot 100 km/h do terenskih vozil, ki se lahko spopadejo z zahtevnim terenom, ponujamo široko paleto možnosti. Ponujamo tudi modele z nižjimi hitrostmi, 25 km/h ali manj, ki so idealni za začetnike ali mlajše voznike.

Ponujamo tudi široko paleto meril, da lahko vsak ljubitelj hobijev najde popoln model avtomobila za svoje potrebe. Naši modeli avtomobilov so v merilih od 1:87 do 1:13,5, pri čemer vsako merilo ponuja različno velikost in stopnjo podrobnosti. Manjše merilo, kot je 1:87, ponuja kompaktno velikost in je odlično za vožnjo v zaprtih prostorih ali tesnih progah, medtem ko večja merila, kot je 1:13,5, ponujajo impresivno velikost in podrobnosti. Ne glede na to, katero merilo ali hitrost vam je ljubše, boste pri podjetju Modellsport Schweighofer našli popoln model avtomobila za svoj hobi.

Najboljše znamke RC avtomobilov pri Modellsport Schweighofer!

Od najbolj znanih blagovnih znamk do najnovejših novincev - imamo vse, da srce vsakega navdušenca nad RC modeli utripa hitreje. Pri nas najdete TOP blagovne znamke, kot so TRAXXAS, MODSTER, ARRMA, Axial, Carson, Tamiya in Amewi.

Vse za vaše vozilo: rezervni deli, dodatki in komponente za tuning!

Pri Modellsportu Schweighofer ne boste našli le velikanske izbire RC vozil, temveč tudi vse potrebne rezervne dele in ujemajočo se dodatno opremo. Tako vam zagotavljamo, da boste iz svojega vozila potegnili najboljše. Od amortizerjev do servosaverjev in montažnih plošč. Naša spletna trgovina je odličen kraj za nakupovanje iz udobja vašega doma in zagotavlja, da imate vedno na voljo najnovejše in najboljše rezervne dele za vaša vozila RC. Dovolite nam, da vam pomagamo vaše vozilo dvigniti na višjo raven!

Najboljše blagovne znamke avtomobilov RC